Uitje naar waterspeeltuin

De knoop doorhakken

3 weken geleden werd mijn kleine zusje 8 jaar, op 14 december om precies te zijn. Natuurlijk hoort daar ook een klein feestje bij. Mijn mama en papa verzorgden de uitnodigingen. Mijn zus nodigde bijna haar hele klas uit. Omdat ze zo graag naar een waterspeeltuin wou, hebben we het feestje uitgesteld tot gisteren. Allemaal leuk en wel, maar naar welke waterspeeltuin gingen we? Mijn ouders prefereerde natuurlijk een waterspeeltuin dicht bij huis, zodat ze niet al te lang in de auto moesten zitten met al die kleine bengels. Maar daar dacht mijn kleine zusje anders over. Zij wou veel liever naar het subtropisch zwembad van centerparks, te Lommel. Hierover had ze al een heleboel gezien op het internet. Lommel is minstens 2 uur rijden met auto, en moet het verkeer nog meevallen. Eerlijk gezegd wou ik ook wel graag naar Lommel, maar het praktische gaat nu eenmaal voor dacht ik. Toch gebeurde het onverwachte, mijn zusje bleef maar zagen en mijn ouders gaven toe. Omdat het jouw verjaardag is zeiden ze. Joepie, het zou dus een uitje naar een waterspeeltuin in Lommel worden. Genieten!

Voor iedere gelegenheid

Rode loper paaltjes nodig?

U wilt enkel de beste kwaliteit voor een prima prijs? Het geeft een prachtig zicht op de rode loper, zorgt daarnaast ook ervoor dat de menigte van buitenaf op afstand blijft en het stroomlijnt het in- en uitgaand volk. U hebt keuze uit verschillende soorten paaltjes voor bijvoorbeeld binnen óf buiten, basic of elegant. Ze zijn te krijgen in verschillende soorten en maten bij ons en dat voor een hele scherpe prijs. Voor ieder feest en gelegenheid hebben wij wel een bijpassend model voor U ter beschikking. Binnen onze website kunt U al eens rondkijken naar de beschikbare modellen. In de beschrijving ziet u of ze voor binnen of buiten geschikt zijn, de afmetingen van het paaltje enzovoort. Wanneer U ziet dat ze van RVS geproduceerd zijn, kunt u ervan uitgaan dat ze voor zowel in- als outdoor gebruik zijn.

Vrijgezellenfeest Organiseren?

Zin om iets leuks te doen?

Moet je een actief vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriend of vriendin?Dan ben je bij Vrijgezellenfeest Specialist VVC Adventure aan het juiste adres. Er is een enorme keuze aan verschillende uitjes zowel voor mannen groepen als vrouwen groepen. Laat je verassen met hun vrijgezellenfeest uitjes is het altijd lachen, gieren, brullen. Zo kunnen de mannen kiezen voor een barbecue workshop of voor een programma vol spektakel, scheuren op de quads, het grote offroad terrein bedwingen met een 4x4 auto. Of zijn jullie misschien meer van de sportieve kant boek dan een SweepAway uitje. Voor de vrouwen zijn er ook leuke vrijgezellenfeest arrangementen wat bijvoorbeeld te denken van Gooische vrouwen of een piemel pimpen workshop