Voor iedere gelegenheid

Rode loper paaltjes nodig?

U wilt enkel de beste kwaliteit voor een prima prijs? Het geeft een prachtig zicht op de rode loper, zorgt daarnaast ook ervoor dat de menigte van buitenaf op afstand blijft en het stroomlijnt het in- en uitgaand volk. U hebt keuze uit verschillende soorten paaltjes voor bijvoorbeeld binnen óf buiten, basic of elegant. Ze zijn te krijgen in verschillende soorten en maten bij ons en dat voor een hele scherpe prijs. Voor ieder feest en gelegenheid hebben wij wel een bijpassend model voor U ter beschikking. Binnen onze website kunt U al eens rondkijken naar de beschikbare modellen. In de beschrijving ziet u of ze voor binnen of buiten geschikt zijn, de afmetingen van het paaltje enzovoort. Wanneer U ziet dat ze van RVS geproduceerd zijn, kunt u ervan uitgaan dat ze voor zowel in- als outdoor gebruik zijn.

De beste kwaliteit

Wij gaan niet alleen voor de beste prijs, maar ook de beste kwaliteit. Luxe staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen alleen maar tevreden klanten zien. Ons materiaal is krasbestendig en van goed materiaal. Ook zijn ze zeer eenvoudig te monteren én te demonteren. Dit laatste is natuurlijk wel zo makkelijk, gezien U hier waarschijnlijk niet te veel tijd aan wilt verliezen.
Blijkt U achteraf toch niet zo tevreden te zijn over het product? Aarzel niet en deel dit direct met ons, zodat we verder kunnen ontwikkelen en voor U kunnen zoeken naar een bijpassende oplossing. Ook voor adviezen staan wij altijd open!

Kosten van de verhuur

De kosten van de verhuur is afhankelijk van een aantal factoren: de hoeveelheid paaltjes, het model dat u graag wilt en de duur van de verhuur. De offerte wordt hiervoor op maat voor U gemaakt, maar U kunt ervan uit gaan dat het een goede aanbieding zal zijn. Naar mate de gevraagde hoeveelheid stijgt, kan dit ook een gunstig effect hebben op de huurprijs. De levering gebeurd op een moment dat het U het beste uitkomt en op de plek waar U dit wilt. Ditzelfde geldt ook voor het ophalen natuurlijk! Zoek niet langer verder, maar vind hier uw ideale afzetting voor een adembenemende rode loper. Wij hopen U in elk geval zo snel en goed mogelijk tot dienst te zijn!

Bron: In-liner