Ontmoet andere organisaties bij de Netwerkborrel

De netwerkborrel is natuurlijk hartstikke gezellig, maar het is natuurlijk bedoeld om met elkaar te kunnen netwerken. Om het netwerken tussen de netwerkers te vergemakkelijken organiseren we de Netwerk Experience.

Netwerk experience

Leer elkaar kennen op een andere terrein in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

Omdat het soms een beetje ongemakkelijk is om zomaar een wild vreemde aan te spreken, organiseert VVC-Adventure een motorische Netwerk Experience, om in een ongedwongen sfeer het netwerken met elkaar te vergemakkelijken. De Netwerk Experience, opgezet door VVC-Adventure, zal een motorische event worden.

De netwerkers zullen verdeeld worden in teams, om zo kleinere groepjes te creëren. Dit vergemakkelijkt het aanspreken van andere mensen. De netwerkers hoeven immers niet in de mensen massa op zoek te gaan naar een gesprekspartner. Dit gebeurd vanzelf onder het actieve event de “Netwerk Experience”!

VVC-Adventure zal een aantal geschikte activiteiten uitkiezen voor de netwerkers op de dag zelf van de Netwerkborrel. Dit blijft een verrassing!

 • Partyhouse

  VVC-Partyhouse

  De LINKborrel in Almere wordt georganiseerd door VVC-Partyhouse. De catering wordt verzorgt door VVC-Partyhouse, het partycentrum van Almere!

  Over VVC-Partyhouse

  VVC-Partyhouse is een onderdeel van VVC-Adventure. Deze website wordt voor specifieke doeleinde gebruikt voor evenementen bij VVC-Adventure.

  De website is ingericht voor evenementen die georganiseerd worden op het terrein van VVC-Adventure, deze zijn openbaar te bezoeken voor iedereen. Denk aan bijvoorbeeld: Netwerkborrel, Kofferbakmarkt, Muziek evenementen (met o.a. HKconcerten, 2-Force en onze eigen Artiesten Parade). Daarbij verhuurt VVC Partyhouse hun feestzalen zoals: de Partyhouse, Partytent en Saloon.

 • VVC Adventure

  VVC Adventure

  De locatie van de LINKborrel Almere (de netwerkborrel van Almere) is op het evenementen terrein van VVC Adventure. VVC Adventure heeft verschillende mooie locaties om de netwerkborrels te organiseren. De netwerkborrels worden gehouden in het Partyhouse of in de Partytent

  Over VVC Adventure

  VVC-Adventure heeft zich sinds 1988 gespecialiseerd in het organiseren van leuke actieve uitjes voor bijvoorbeeld: Bedrijfsuitje, Personeelsfeesten, Groepsuitjes, Vrijgezellenfeesten en Particulieren uitjes.

  De uitjes zijn zeer gevarieerd van gemotoriseerde uitjes, het Sweepaway hindernisparcours t/m een leerzame anti-slipcursus met de auto en/of motorfiets.

 • Sponsor worden van de Netwerkborrel

  Sponsor worden?

  U kunt uw organisatie kenbaar maken op het evenement door uw product of dienst te sponseren tijdens de netwerkborrel en deze kosteloos of tegen kostprijs aan te bieden. Zo kunnen verschillende organisaties op een positieve, laagdrempelige manier hun bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Locatie, Catering/Consumpties, Workshops, Muziek/Artiesten, Fotograaf, Videograaf enz...

  Meldt u gratis aan op de LINKborrel Almere en geef aan als u op de netwerkborrel wilt sponsoren. Wij nemen contact met u op en wanneer uw de LINkborrel sponsort, krijgt u hier een plekje op de website tussen de andere sponsors met:

  • Een korte uitleg over uw organisatie
  • Logo van uw organisatie
  • Een Link naar de website van uw organisatie. Het is tenslotte een netwerkborrel, wij beginnen hier al met netwerken!
 • Fotografie Josette Alkema

  Fotografie Josette Alkema

  Josette staat bekend om haar grote creativiteit. Haar fotografie wordt gekenmerkt door rijke compositie en bijzondere lichtval, die vaak tot verrassende resultaten leiden. 
  Josette werkt zowel op locatie als in haar eigen studio. Personen, objecten en activiteiten worden met veel zorg vastgelegd. Josette Alkema fotografeert mensen, bedrijven, producten, processen en diensten.

  http://www.fotografiejosettealkema.nl

 • Choco-Paradijs

  Choco-Paradijs

  Bent u op zoek naar een passend chocoladegeschenk of wilt u het personeel verrassen met een Fairtrade chocoladeletter? Dan bent u bij Choco-Paradijs aan het juiste adres! Momenteel focussen wij ons op het ontwikkelen, fabriceren en het verpakken van chocoladegeschenken en promotieartikelen voor de zakelijke markt. Choco-Paradijs is de specialist op het gebied van chocolade.

  http://www.choco-paradijs.nl/

 • Jopen Bierbitterballen

  Bierbroertjes met de Jopen Bierbitterballen

  De Jopenbierbitterbal is een bitterbal met een heerlijke zachte vulling met rundvlees, fijne kruiden en Jopen bier. De bitterbal is gepaneerd met panko,een japanse broodkruim,waardoor er een lekkere knapperige korst omheen zit. De bitterbal laat zich goed smaken met een glas bier maar ook met een lekker glas wijn.
  Bierbitterbal

  http://bierbitterballen.nl/

 • Muziek op de netwerkborrel

  2-Force.

  Op de netwerkborrel van 22 maart werd de muziek verzorgt door de band 2-Force.

  Over 2-Force

  Het artiestenduo 2-FORCE neemt het publiek mee naar de heerlijke muziek uit de jaren 70, 80 en 90, van funk tot soul en van motown tot disco, al dan niet verpakt in exclusieve en dansbare medleys. Maar 2-FORCE draait ook de hand niet om voor Nederlandstalig repertoire.

 • LINKborrel Almere

  LINKBorrel

  VVC-Partyhouse is franchisenemer geworden van de LINKborrel. VVC-Partyhouse zal het concept LINKborrel in Almere verzorgen!

  Over Linkborrel

  LINKborrel Almere is een informele en dynamische netwerkborrel met o.a.:

  • Gratis aanmelding en vermelding: U kunt gratis deelnemen aan de LINKborrel Almere. U krijgt een gratis vermelding op de website, want linken is netwerken!
  • Diverse workshops -  Er zijn verschillende workshops te volgen tijdens de LINKborrel Almere.
  • Muziek aanwezig, verzorgd door de DJ van VVC-Partyhouse
  • Catering verzorgd door VVC-Partyhouse
  • Andere hapjes/dranken kunnen ook verzorgd worden door andere sponsoren!
 • Springstof Marketing

  Internetbureau Springstof Marketing

  De wereld verandert continu. Alles "verdigitaliseerd". Het internet is niet langer een kanaal dat alleen tot je beschikking staat achter een trage personal computer. Het neemt een steeds prominentere plaats in, ook in het "echte" leven. Springstof Marketing gelooft dat deze trend de communicatie tussen personen en organisaties de komende jaren blijft veranderen. Wij bestaan om organisaties optimaal gebruik te laten maken van de nieuwe mogelijkheden op het internet.

  Het team

  Frans van Riemsdijk en Roger van den Berg zijn de oprichters van Springstof Marketing uit Almere. Samen hebben wij meer dan 9 jaar ervaring in het ondernemen op het internet. Met een eigen visie zijn wij Springstof Marketing gestart. Inmiddels werken er zes ambulante krachten met Springstof samen. Springstof Marketing is een volwaardig internetbureau dat alle specialismes kan aanbieden.

  http://www.springstof-marketing.nl/

 • Beedesign

  Beedesign reclame atelier

  Beedesign staat al ruim 10 jaar aan de top daar waar het gaat om reclame-oplossingen en interieur-decoraties. Door zowel het ontwerp als de productie te verzorgen bespaart Beedesign haar klanten veel tijd. Beedesign beschikt namelijk over zowel een ontwerpstudio als een productie-atelier. Hierdoor kan Beedesign zeer flexibel handelen. Startende ondernemers, midden- en kleinbedrijf en multi-nationals, ze weten Beedesign te vinden!

  http://www.beedesign.nl/

  Beedesgin heeft voor de LINKborrel Almere een aantal grote canvas posters gedrukt met het logo LINKborrel erop!

 • Het Partycentrum van Almere2 VVC Partyhouse
 • VVC Adventure VVC Adventure
 • Sponsor worden van Netwerkborrel Almere? Sponsor worden?
 • Fotografie Josette Alkema Fotografie Josette Alkema
 • Choco-Paradijs Choco-Paradijs
 • Bierbroertjes Bierbroertjes
 • Live band 2-Force
 • de Nertwerkborrel LINKBorrel
 • Springstof Marketing Springstof Marketing
 • Beedesign Beedesign