Party Saloon


Party Saloon

De Party Saloon is een kleine ruimte geschikt voor 56 personen. De locatie is ingericht met een aantal hoge tafels/bar en lage tafels.

Partytent


Partytent verhuur

De Partytent is niet zomaar een Partytent. Onze Lounge tent biedt 60 zitplaatsen en er is ruimte voor 100 personen. De locatie heeft een buitenterras en buitenbar, hartstikke leuk voor in het voorjaar of zomer!

Partyhouse


Optreden in Partyhouse

De Partyhouse is ingericht in de jaren '60 stijl. De ruimte biedt plaats voor meer dan 100 personen. U kunt gerust een band huren, die gemakkelijk zijn eigen apparatuur in de Partyhouse kan aansluiten.

Verjaardagsfeest

We worden allemaal een jaartje ouder. Soms doet het een beetje pijn, sommige mensen hebben er een hekel aan. Iedere leeftijd heeft zijn charmes, dus waarom zou je het niet vieren en er een groot feest van maken?

Bijzonder verjaardagfeest vieren

Bepaalde leeftijden verdienen extra aandacht, dit noemen we een kroonjaar. De jarige wordt extra in het zonnetje gezet en we staan ook even stil bij deze bijzondere, wellicht historische dag.

1 jaar De eerste verjaardag van een kind is altijd een speciaal en bijzonder moment voor de ouders. Deze dag verdient zodoende extra aandacht.    
16 jaar Super Sweet Sixtien is een verjaardagsfeest voor 16 jarige met alles erop en eraan. Tevens mag je beginnen met autorijles.
18 jaar Een mijlpaal, want wie 18 wordt is meerderjarig.
21 jaar Officieel volwassen.
30 jaar Afscheid nemen van je twintiger jaren.
40 jaar Afscheid nemen van je dertiger jaren
50 jaar Sara of Abraham.
100 jaar Komt niet zo vaak voor, maar absoluut voor de jarige een bijzonder kroonjaar.

Verjaardagsfeest

U kunt bij ons een verjaardagsfeest organiseren op maat of een all in feestavond van 4 uur met drankjes en hapjes vanaf € 19,50

Thema Verjaardagsfeest

We kunnen ook het verjaardagsfeest een persoonlijk tintje geven. Wij hebben genoeg ideeën maar moeten eerst weten welke hobby's en interesse de jarige heeft, samen met u stellen we dan een leuk verjaardagsfeest samen. Maar er kan ook gekozen worden voor een bepaald thema feest zoals:

  1. FoutFeest. Elke gast moet verkleed komen
  2. HippieFeest
  3. Jaren 60, 70,80 feest

Draaiboek Verjaardagsfeest

Samen met u maken we een draaiboek hoe de avond moet verlopen. We hebben een aantal voorbeelden hoe u de gasten kunt uitnodigen maar ook kan aanmoedigen een leuke voordracht te doen op het verjaardagsfeest.

Meer informatie

Maak een afspraak of stuur een mail via ons contact formulier met uw wensen en ideeën.