Restaurant

We hebben reeds de meest uiteenlopende feesten en partijen mogen verzorgen met de meest veelzijdige culinaire catering. We kunnen in overleg met u een diner samenstellen.

Walking diner in een informele sfeer en setting

Wilt u een diner waarbij uw gasten dit keer niet de hele tijd op dezelfde plek zitten aan tafel? Kies dan voor een Walking diner een heerlijk koud warm buffet of een luxe barbecue.

U kunt ook kiezen voor:

  • 3, 4, 5 of 6 gangen diner
  • Chinees fondue
  • Engelse high Tea
  • Verassende Lekkere Borrelhapjes
  • Fingerfood
  • Orginele Tapas
  • Verse Sushi

Nieuw!  Hapjes, super leuk geserveerd door de meisjes.

Pekingmeisjes
Ons Pekingmeisje serveert de lekkerste Pekingeend Pannenkoekjes op originele wijze aan uw gasten en het speciaal voor bakkerij van Maanen ontwikkelde Broodmeisje laat uw gasten kennis maken met het authentieke Duinenbrood geserveerd met huisgemaakte toppings.

Macaronmeisje
Het Macaronmeisje bereid hand gespoten Macarons live voor uw gasten. Om haar heupen draagt zij een riem waarin de merengueachtige helften van de Macarons zitten en twee houders voor spuitzakken.

Patameisje
Het Patameisje heeft de klassieke Patahouder om laten toveren tot een rijdend barretje. Hiermee is het Patameisje mobiel inzetbaar op elke gewenste locatie. Als een ervaren cortadero voorziet zij uw gasten van heerlijk flinterdunne plakjes Pata Negra.
Kaviaarmeisje
Het Kaviaarmeisje laat uw gasten kennismaken met het zwarte goud uit de zee; kaviaar. Om haar heupen draagt het Kaviaarmeisje de speciale riem met aan de ene zijde gekoeld kaviaar en aan de andere zijde blini’s en een flesje zure room.
Champagnemeisje
Het Champagnemeisje voorziet uw gasten met de speciaal voor haar ontwikkelde Champagneriem van een goed glas champagne. De bijzondere flutes zonder voet waarin het Champagnemeisje haar bubbels schenkt zijn vernieuwend maar drinken zoals de klassieke champagne flutes.
Sushimeisje
Het Sushimeisje presenteert net als haar zusjes op vriendelijke en gastvrije manier haar sushi aan uw gasten. Vanuit de handige riem om haar heupen kan het Sushimeisje een mix van verschillende soorten sushi op simpele wijze voor uw gasten bereiden

Biefstuk_restaurant

Overheerlijke Biefstuk

Smullen tot het bord bijna leeg is en om de finish te halen nog even soppen met een broodje in de lekkere jus. De biefstuk die je niet snel zal vergeten!

Onbeperkt Spareribs eten

Spareribs schotel

Lekker gemarineerde Spareribs schotel samen met een luxe salade, franse frites en verschillende sauzen!

VIp High Tea met Entertainment

VIP High Tea

Gezelligheid met je vrienden, familie en collega’s kent geen tijd! Geniet van de overheerlijke lekkernijen en Live zanger Ronald. Alleen voor Very Important People!