Themafeesten

VVC-Partyhouse heeft een aantal leuke themafeesten verzonnen, die wij elke avond of middag kunnen aanbieden. Mocht u zelf een idee hebben voor een themafeest, dan staan wij daar natuurlijk voor open. Wij hebben op dit moment 3 verschillende themafeesten.

Themafeest Party Games Night

Een feestavond met onbeperkt drinken en 3 gangen barbecue. De feestavond staat boordevol hilarische TV spelletjes zoals: Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Grease Auditie, Ik hou van holland ronde en nog veel meer gekkigheid!

Kijk voor meer informatie op themafeest Party Games Night.

Themafeest Foutfeest

Roze haren, Tarzan en Jane oerpakjes, onderbroek over je hoofd en een colbert om je benen, je kan het zo gek niet bedenken voor een Foutfeest! Houdt het geheim voor iedereen die naar het feest gaat. En maak je klaar voor een hilarische binnenkomst van allen foute feestbeesten! Op deze dag gaat alles op de foute tour denk hierbij aan een Foute DJ, Foute Bingo en nog veel meer!

Binnenkort meer informatie

Themafeest Ik hou van holland

Het gezellige TV programma Ik hou van Holland kent bijna iedereen natuurlijk. Een leuke programma met allemaal quiz vragen over Nederland. Ik hou van Holland zou Ik hou van Holland niet zijn zonder de leuke spelletjes die kent van TV. Om eerst even los te komen beginnen de teams met hun teamcaptains de 16 vragen te beantwoorden van een quiz. De 2de ronde bestaat uit het uitbeelden van een bekende nederlander. De 3de ronde is de doorzing ronde, u krijgt een fragment te horen van een liedje, die je met je gehele team door zingt wanneer de muziek stopt. Woord spellen: Nee, dit keer geen WordFeud die je woorden controleert op de spelling, nee nu moet je met je team een woord spellen en hopen dat de rest van het team een goede spellingscontrole is.

Dit themafeest is tevens een diner en themafeest in één.

Binnenkort meer informatie.