Party Saloon


Party Saloon

De Party Saloon is een kleine ruimte geschikt voor 56 personen. De locatie is ingericht met een aantal hoge tafels/bar en lage tafels.

Partytent


Partytent verhuur

De Partytent is niet zomaar een Partytent. Onze Lounge tent biedt 60 zitplaatsen en er is ruimte voor 100 personen. De locatie heeft een buitenterras en buitenbar, hartstikke leuk voor in het voorjaar of zomer!

Partyhouse


Optreden in Partyhouse

De Partyhouse is ingericht in de jaren '60 stijl. De ruimte biedt plaats voor meer dan 100 personen. U kunt gerust een band huren, die gemakkelijk zijn eigen apparatuur in de Partyhouse kan aansluiten.

Feestzaal verhuur in Almere, Flevoland

Bent u opzoek naar een feestzaal locatie in Almere? Wij verhuren meerdere feestzalen in Almere op dezelfde locatie! Elke feestzaal heeft elk zijn eigen thema, van kleine tot de grotere feestzalen. De zalen kunnen apart verhuurd worden, maar er kunnen ook meerdere zalen tegelijk verhuurd worden. Een aantal van de feestzalen kunnen aan elkaar worden gekoppeld, zodat er meer ruimte is voor het feestvierende publiek.

De feestzalen kunnen speciaal voor u aangekleed worden voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, bruiloftsfeest, Sarah / Abraham 50 jaar feest, jubileumfeest voor uw bedrijfsfeest, kerstborrel en bedrijfsreceptie met uw partners.

De feestzalen in Almere-buiten, "de Vaart":

  • Party Saloon - Geschikt vanaf 35 tot 56 personen
  • Partytent - Geschikt tot 100 personen met eigen buitenbar, bbq's - Beschikbaar tussen 1 april en eind november.
  • Partyhouse - Geschikt tot 100 personen - Luxe jaren 60 stijl - veel faciliteiten mogelijk
  • Partyhouse restaurant - Geschikt tot 80 personen.

Eten- en drinken bij VVC-Partyhouse

Wij hebben een restaurant op de locatie van de zalenverhuur, waar wij verschillende hapjes en drankjes kunnen aanbieden. Voor de diners verwijzen wij u naar de volgende pagina's Spareribs schotel of de Overheerlijke biefstuk, er zijn natuurlijk ook andere diners mogelijk.

Biefstuk_restaurant

Overheerlijke Biefstuk

Smullen tot het bord bijna leeg is en om de finish te halen nog even soppen met een broodje in de lekkere jus. De biefstuk die je niet snel zal vergeten!

Onbeperkt Spareribs eten

Spareribs schotel

Lekker gemarineerde Spareribs schotel samen met een luxe salade, franse frites en verschillende sauzen!

VIp High Tea met Entertainment

VIP High Tea

Gezelligheid met je vrienden, familie en collega’s kent geen tijd! Geniet van de overheerlijke lekkernijen en Live zanger Ronald. Alleen voor Very Important People!