Partyhouse restaurant een zaal voor 70 personen.

Bij het Partyhouse kan je niet alleen feesten, maar natuurlijk ook lekker eten. Dit kunt extra bij bestellen incombinatie met een feestzaal verhuur of iets anders bij VVC Partyhouse.

Biefstuk

Niet zo beroemd als de biefstuk uit Laren. maar wel net zo lekker! Puntjes ossenhaas, biefstuk geserveerd met een heerlijke jus, salade met mosterd dressing, frietjes en witte boterhammen om in de jus te dopen!

Spareribsschotel

Een heerlijke spareribsschotel, de spareribs zijn zo gaar, dat ze van het bot afvallen. Een geheim recept van VVC, waar iedereen voor terug blijft komen. De Spareribsschotel is inclusief: barbecue saus, knoflook saus, whiskeysaus, frisse rauwkost salade met dressing, pommes frites met mayonaise.

High Tea

Gezellig met je vrienden en vriendinnen theeleuten? Of toch met de familie lekker een dagje relaxen met smakelijke lekkernijen? Collega’s, vrienden en familie kunnen hier bij VVC-Partyhouse een heerlijke, relaxte en smaakvolle High Tea beleven.

  • Partyhouse restaurant en bar
  • Partyhouse Bar
  • Partyhouse restaurant zitplaatsen

Biefstuk_restaurant

Overheerlijke Biefstuk

Smullen tot het bord bijna leeg is en om de finish te halen nog even soppen met een broodje in de lekkere jus. De biefstuk die je niet snel zal vergeten!

Onbeperkt Spareribs eten

Spareribs schotel

Lekker gemarineerde Spareribs schotel samen met een luxe salade, franse frites en verschillende sauzen!

VIp High Tea met Entertainment

VIP High Tea

Gezelligheid met je vrienden, familie en collega’s kent geen tijd! Geniet van de overheerlijke lekkernijen en Live zanger Ronald. Alleen voor Very Important People!