Party Saloon


Party Saloon

De Party Saloon is een kleine ruimte geschikt voor 56 personen. De locatie is ingericht met een aantal hoge tafels/bar en lage tafels.

Partytent


Partytent verhuur

De Partytent is niet zomaar een Partytent. Onze Lounge tent biedt 60 zitplaatsen en er is ruimte voor 100 personen. De locatie heeft een buitenterras en buitenbar, hartstikke leuk voor in het voorjaar of zomer!

Partyhouse


Optreden in Partyhouse

De Partyhouse is ingericht in de jaren '60 stijl. De ruimte biedt plaats voor meer dan 100 personen. U kunt gerust een band huren, die gemakkelijk zijn eigen apparatuur in de Partyhouse kan aansluiten.

Saloon een feestzaal voor 56 personen.

Feestzaal Saloon

De feestzaal is ingericht als een saloon. Geschikt voor de kleinere groepen. Vaak organiseren we ook in deze feestzaal een Poker Workshop of Tapas kookworkshop. Maar ook voor een barbecue is deze feestzaal zeer geschikt.

Feestzaal te huur

Deze feestzaal is ook te huur zodat u zelf de drankjes en hapjes mag verzorgen. De zaalhuur van deze zaal bedraagt € 400,00.

Feestzaal All Inclusieve

Het is natuurlijk ook mogelijk deze zaal inclusief bediening te reserveren. U betaalt dan geen zaalhuur maar alleen de consumpties. Het is ook mogelijk vanaf 35 gasten de zaal inclusief drankjes en nootjes op tafel af te huren vanaf € 19,50 p.p.

  • Partysaloon zaal overzicht
  • feestzaal met publiek
  • Borreluurtje in de Party Saloon
  • Feestzaal met catering
  • Partysaloon hapjes en drankjes
  • Poker workshop in de Partysaloon